Vítězslav Beneš

Diplomová práce

Podnikatelský plán - Neapolitánská pizzerie

Business Plan – Neapolitan pizzeria
Anotace:
Cílem této práce je sestavit podnikatelský plán moderního bistra s nabídkou neapolské pizzy a posoudit realizovatelnost a životaschopnost projektu. V první části práce je zpracována teoretická část, ve které jsem definoval základní pojmy, popsal plátna business modelů a obvyklé části podnikatelského plánu včetně jeho dílčích analýz. Výsledkem této práce je sestavený a vyhodnocený podnikatelský plán …více
Abstract:
The aim of this master´s thesis is to compile a business plan of a modern bistro with the offer of Naples pizza and to assess the feasibility and viability of the project. The first part of the thesis contains theoretical part, in which I’ve defined the basic concepts, described the canvases of business models and the usual parts of the business plan including its partial analyzes. The result of this …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2018
  • Vedoucí: Blanka Habrmanová
  • Oponent: Jana Müllerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/71894

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management