Vítězslav Beneš

Master's thesis

Podnikatelský plán - Neapolitánská pizzerie

Business Plan – Neapolitan pizzeria
Abstract:
Cílem této práce je sestavit podnikatelský plán moderního bistra s nabídkou neapolské pizzy a posoudit realizovatelnost a životaschopnost projektu. V první části práce je zpracována teoretická část, ve které jsem definoval základní pojmy, popsal plátna business modelů a obvyklé části podnikatelského plánu včetně jeho dílčích analýz. Výsledkem této práce je sestavený a vyhodnocený podnikatelský plán …more
Abstract:
The aim of this master´s thesis is to compile a business plan of a modern bistro with the offer of Naples pizza and to assess the feasibility and viability of the project. The first part of the thesis contains theoretical part, in which I’ve defined the basic concepts, described the canvases of business models and the usual parts of the business plan including its partial analyzes. The result of this …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 11. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 1. 2018
  • Supervisor: Blanka Habrmanová
  • Reader: Jana Müllerová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/71894

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management