Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti – Klára Kubečková
Klára Kubečková
Bakalářská práce
Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti
Factors affecting the composition of goat milk and its technological properties
Anotace:
V úvodu bakalářské práce je zmíněna domestikace koz, nejrozšířenějších dojných plemen v ČR a využití samotného mléka pro různá průmyslová odvětví. Poté se práce zaměřuje na hlavní téma, a to složení a faktory ovlivňující kvalitu a změnu složení mléka a jeho technologické vlastnosti. Kvalitu kozího mléka ovlivňuje velké množství faktorů. Největší podíl na kvalitě a složení mléka má především výživa …víceAbstract:
In the introduction of the thesis there is mentioned the domestication of goats, the most common dairy breeds in the Czech Republic and the use of milk itself for various industries. Then the thesis is focused on the main topic, namely the composition and factors influencing the quality and change of milk composition and its technological properties. Many factors influence the quality of goat's milk …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
- Oponent: Vladimír Čejna, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUBEČKOVÁ, Klára. \textit{Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/wp864u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Živočišná produkce
Práce na příbuzné téma
-
Vliv vnitřních činitelů na produkci a kvalitu kozího mléka
Silvia Hodásová -
Vliv pořadí laktace a dalších faktorů na kvalitu kolostra dojnic a kolostrální výživy telat
Monika Červínová -
Vlivy působící na úroveň reprodukce dojnic
Nicola Kučerová -
Výživa vysokoprodukčních dojnic v první fázi laktace
Michaela Paulíčková -
Vlivy působící na složení kozího mléka
Lenka PECOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva