UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASAV GASTRONOMII – Gabriela Mati
Gabriela Mati
Bachelor's thesis
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASAV GASTRONOMII
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá uplatněním skopového a jehněčího masa v gastronomii.Cílem bylo zjistit názor běžných spotřebitelů na výrobek ze skopového masa. Porovnával sevýrobek jehněčího masa a skopového masa z dvouleté ovce. Určovali jsme velikost rozdíluchutě, vůně, barvy, tuhosti a celkového dojmu pokrmu z jehněčího a skopového masa.Abstract:
The bachelor thesis deals with the application of mutton and lamb in gastronomy. Theaim was tofind out the opinion of ordinary consumers on the sheepmeat product. The productof lamb and mutton from a two – year old sheep was compared. We determined magnitude ofthe difference in taste, aroma, coor, firmness and overal impression of the lamb and muttondish.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2022
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Management, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
Lenka KRČMÁŘOVÁ -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika
Veronika Šmídková -
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
Kristýna Štohandlová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Šustová, K.
27/5/2022
Mati, G.
21/4/2022