UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASAV GASTRONOMII – Gabriela Mati
Gabriela Mati
Bakalářská práce
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASAV GASTRONOMII
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá uplatněním skopového a jehněčího masa v gastronomii.Cílem bylo zjistit názor běžných spotřebitelů na výrobek ze skopového masa. Porovnával sevýrobek jehněčího masa a skopového masa z dvouleté ovce. Určovali jsme velikost rozdíluchutě, vůně, barvy, tuhosti a celkového dojmu pokrmu z jehněčího a skopového masa.Abstract:
The bachelor thesis deals with the application of mutton and lamb in gastronomy. Theaim was tofind out the opinion of ordinary consumers on the sheepmeat product. The productof lamb and mutton from a two – year old sheep was compared. We determined magnitude ofthe difference in taste, aroma, coor, firmness and overal impression of the lamb and muttondish.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Management, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
Lenka KRČMÁŘOVÁ -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika
Veronika Šmídková -
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
Kristýna Štohandlová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šustová, K.
27. 5. 2022
Mati, G.
21. 4. 2022