Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů – Martin WANDERER
Martin WANDERER
Bachelor's thesis
Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů
Rating of gluten-free diet - advantages, disadvantages - in terms of nutrient supply and perceptions of consumers
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, jaké jsou nejčastější nutriční odlišnosti bezlepkové stravy vzhledem k racionální stravě. Dále zmapovat jak vnímají bezlepkovou dietu samotní konzumenti. Bakalářská práce s názvem Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů se v teoretické části zabývá indikacemi bezlepkové diety, obzvlášť …moreAbstract:
The aim of bachalory thesis is to find out, which are the most common nutritional differences of glutenfree diet in compering with racional diet. The next aim is to chart how the consumers accept their limited diet. The bachelory thesis called Rating of gluten-free diet advantages, disadvantages in terms of nutrient supply and perceptions of consumers focus in theortical part on indication of gluten …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Kateřina Teplá
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
WANDERER, Martin. \textit{Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2017. Available from: https://theses.cz/id/wqafth/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
WANDERER, Martin. Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Celiakie a výživa
Šárka Krejčová -
Dieta a nutriční opatření u celiakie
Barbora Veselá -
Bezlepková dieta - realita v obchodech zdravé výživy
Veronika BLAŽKOVÁ -
Výživa lidí s onemocněním celiakie
Marie Kedroňová -
Kombinované diety při celiakii
Martin Krobot -
Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
Anna Liberská -
Lepek v potravinách, ano či ne?
Šárka Nejedlá -
Potravinová alergie a intolerance na lepek
Eva Badinková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights