Klára Ullmanová
Bachelor's thesis
STRAVOVÁNÍ VYSOKOŠKOLÁKŮ
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku stravování vysokoškolských studentů a vlivem sacharidů a rychlých občerstvení na jejich zdraví. Šetřením u 225 vysokoškoláků bylo zjištěno, že 69,3 % studentů začíná svůj den snídaní, zatímco 30,7 % studentů snídani vynechává., pravidelný stravovací režim dodržuje 20,9 % studentů. 71,1 % se stravuje 3–4x během dne, pouhých 8 % sní jedno až dvě jídla denně …viacAbstract:
Graduation work is devoted to the nutrition problematics of university students related to influence of carbohydrates and fast foods to their health. 225 students participate in research to show statistics associated with their nutrition habits. 69,3 % students starts day with breakfast while 30,7 % students skips breakfast. Regular eating regime follow only 20,9 % of students. 71,1 % students is eating …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/wqylsh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Managment hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Studenti a zdravá výživa
Lucie Molnárová -
Alternativní výživa - využití a vědomosti u studentů PF JCU
Jana DUNDOVÁ -
Výživa a učební návyky studentů na středních ekonomických školách v ČR
Eliška Jakešová
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Kráčmar, S.
23. 4. 2019