Ing. Petra Martinková

Diplomová práce

Trh cateringových služieb v gastronómii

The Market of Catering Services in Gastronomy
Abstract:
The aim of this thesis is market of catering services in gastronomy where focus on catering services and companies that provide and ensure catering in Žilina and its surroundings Comparing their menu and prices. Assess the overall market situation in the area and suggest improvements, possibly highlighting their quality
Abstract:
Cielom mojej diplomovej prace je trh cateringovych sluzieb v gastronomii kde sa zameram na cateringove sluzby a firmy ktore poskytuju a zabezpecuju catering v meste žilina a jej okoli Porovnám ich ponuku a ceny Zhodnotim celkovú situaciu na trhu v danej oblasti a navrhnem zlepsenia popripade vyzdvihnem ich kvalitu poskytovanych sluzieb
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 11. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 1. 2014
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství