Bc. Anna Přibylová

Bakalářská práce

Faktory ovlivňující chování zákazníků v gastronomii

Factors influencing customers' behaviour in gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje faktorům ovlivňující chování zákazníků v gastronomii. Zaměřuje se na spotřební chování jedince, preference, potřeby a pohled na svět. Na základě sběru dat prostřednictvím kvantitativní metody dotazníkového šetření, byly vytvořeny návrhy a doporučení, které by mohly být využity pro zvolení vhodné a efektivní strategie pro zlepšení reputace, dobrého jména a pověsti podniku …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on the factors influencing customer behaviour in gastronomy. It focuses on the individual's consumption behaviour, preferences, needs and world view. Based on the data collection through quantitative questionnaire survey method, suggestions and recommendations were made that could be used to choose an appropriate and effective strategy to improve the reputation, goodwill …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/z0ozp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Kocourek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví