Značky kvality potravin na českém trhu – Veronika JÍLKOVÁ
Veronika JÍLKOVÁ
Bakalářská práce
Značky kvality potravin na českém trhu
Food quality labels on the Czech market
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá značkami kvality potravin na českém trhu. Teoretická část práce se věnuje informacím o kvalitě potravin obecně a bezpečnosti potravin. Je zde zmíněna platná legislativa, která se zabývá bezpečností potravin v České republice, a také jsou uvedeny důležité organizace, které zajišťují bezpečnost potravin na českém trhu. Dále jsou představeny nejznámější značky kvality potravin …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with food quality labels on the Czech market. The theoretical part deals with information about food quality in genereal and food safety. The current legislation dealing with food safety in the Czech Republic is mentioned here, as well as important organizations that ensure food safety on the Czech market. Furthermore, the most well-known food quality labels on the Czech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Sadílek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JÍLKOVÁ, Veronika. Značky kvality potravin na českém trhu. Plzeň, 2021. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodních činností
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Regionální značky a jejich úloha na spotřebitelském trhu potravin
Martin ŽÁK -
Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě
Veronika Kůlová -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Nikola Novosádová