Veronika JÍLKOVÁ
Bachelor's thesis
Značky kvality potravin na českém trhu
Food quality labels on the Czech market
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá značkami kvality potravin na českém trhu. Teoretická část práce se věnuje informacím o kvalitě potravin obecně a bezpečnosti potravin. Je zde zmíněna platná legislativa, která se zabývá bezpečností potravin v České republice, a také jsou uvedeny důležité organizace, které zajišťují bezpečnost potravin na českém trhu. Dále jsou představeny nejznámější značky kvality potravin …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with food quality labels on the Czech market. The theoretical part deals with information about food quality in genereal and food safety. The current legislation dealing with food safety in the Czech Republic is mentioned here, as well as important organizations that ensure food safety on the Czech market. Furthermore, the most well-known food quality labels on the Czech …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2021
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Sadílek, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
JÍLKOVÁ, Veronika. Značky kvality potravin na českém trhu. Plzeň, 2021. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Retail Management
Theses on a related topic
-
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Regionální značky a jejich úloha na spotřebitelském trhu potravin
Martin ŽÁK -
Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě
Veronika Kůlová -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Nikola Novosádová