Petra HŘIBOVÁ
Bachelor's thesis
Výroba a vlastnosti čokoládových polev
Production and properties of chocolate icing
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády, čokoládových polev a dalších cukrovinek z nich vyrobených. Součástí práce je i jejich historie a rozdělení. Dále je uvedeno pěstování kakaovníku, získávání kakaa a dalších surovin pro výrobu čokolády. Podrobně je popsána technologie výroby čokoládových polev. V závěru práce jsou uvedeny vlastnosti čokolády a její příznivé účinky na zdraví člověka …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the characteristics of chocolate, chocolate icing and other confectionery products made of them. Part of the thesis is about their history and division. Further, there is stated cacao-tree cultivation, getting cocoa and other raw materials for chocolate manufacturing. There is described in detail technology of making chocolate icing. In conclusion there are given properties …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22687
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HŘIBOVÁ, Petra. Výroba a vlastnosti čokoládových polev. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
Agáta Uchytilová -
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Marek OLŠANSKÝ