Výroba a vlastnosti čokoládových polev – Petra HŘIBOVÁ
Petra HŘIBOVÁ
Bakalářská práce
Výroba a vlastnosti čokoládových polev
Production and properties of chocolate icing
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády, čokoládových polev a dalších cukrovinek z nich vyrobených. Součástí práce je i jejich historie a rozdělení. Dále je uvedeno pěstování kakaovníku, získávání kakaa a dalších surovin pro výrobu čokolády. Podrobně je popsána technologie výroby čokoládových polev. V závěru práce jsou uvedeny vlastnosti čokolády a její příznivé účinky na zdraví člověka …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the characteristics of chocolate, chocolate icing and other confectionery products made of them. Part of the thesis is about their history and division. Further, there is stated cacao-tree cultivation, getting cocoa and other raw materials for chocolate manufacturing. There is described in detail technology of making chocolate icing. In conclusion there are given properties …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22687
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HŘIBOVÁ, Petra. Výroba a vlastnosti čokoládových polev. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
Agáta Uchytilová -
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Marek OLŠANSKÝ