Sangita Pariyar

Diplomová práce

Stress management in the food service industry in the Czech Republic

Stress management in the food service industry in the Czech Republic
Anotace:
Tato disertační práce zkoumá zvládání stresu v potravinářském průmyslu v České republice s důrazem na význam stresu na pracovišti na výkon zaměstnance. Rostoucí úroveň stresu mezi zaměstnanci, způsobená faktory jako jsou požadavky na práci, globalizace a osobní výzvy, se stala významným a znepokojujícím problémem pro zaměstnavatele. Tento výzkum si klade za cíl analyzovat různé praktiky pro zvládání …více
Abstract:
This thesis investigates stress management in the food service industry in the Czech Republic, Emphasizing the significance of workplace stress on performance of the employee. The rising levels of stress among employees, driven by factors such as job demands, globalization, and personal challenges, have become a significant concern for employers. This research aims to analyze the various stress management …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 12. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 1. 2025
  • Vedoucí: Mgr. Hana Porkertová, Ph.D.
  • Oponent: Eva Šerá, Mgr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Magisterský studijní program / specializace:
Economics and Management / Lidské zdroje a mezinárodní leadership v AJ