Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích – Ing. Blanka Chvojková
Ing. Blanka Chvojková
Bachelor's thesis
Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích
Water Activity and Water Content in Bakery Products
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na popis metody měření aktivity a obsahu vody v potravinách, zejména v chlebu. Zabývá se výrobou chleba, vlivem použitých surovin na aktivitu vody, trvanlivostí a poživatelností výrobku.Abstract:
This bachelor work is focused on the measuring of water activity and water content in food, particularly in breads. This work deals with the bread production, the effect of ingredients upon water activity of bread, its shelf life and edibility.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 6. 2008
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2008
- Supervisor: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Chvojková, Blanka. Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs