Ing. Blanka Chvojková

Bakalářská práce

Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích

Water Activity and Water Content in Bakery Products
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na popis metody měření aktivity a obsahu vody v potravinách, zejména v chlebu. Zabývá se výrobou chleba, vlivem použitých surovin na aktivitu vody, trvanlivostí a poživatelností výrobku.
Abstract:
This bachelor work is focused on the measuring of water activity and water content in food, particularly in breads. This work deals with the bread production, the effect of ingredients upon water activity of bread, its shelf life and edibility.
 

Klíčová slova

Aktivita vody obsah vody chleba
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Chvojková, Blanka. Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin