Bc. Tomáš Nováček
Diplomová práce
Myslivost a gastronomie
Hunting and Gastronomy
Anotace:
Diplomová práce zpracovává zvolené téma Myslivost a gastronomie. Věnuje se základnímu rozdělení zvěře a z ní získané suroviny – zvěřiny. V práci jsou popsány základní druhy lovné zvěře, které se nejčastěji používají pro gastronomické využití, s popisem mysliveckým a zoologickým. Práce je doplněna o fotografie, které napomáhají v základní orientaci a charakteristice jednotlivých druhů lovné zvěře. Práce …víceAbstract:
The presented diploma thesis which the topic is Hunting and Gastronomy is focused on explaining of a basic properties, differences and relationship between these ones human activity. The thesis can be used by students of gastronomy or forestry schools. On the other hand, the presented information can get basic information about hunting, game, venison and gastronomy for general public.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/mqc5k/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 5. 2015
- Vedoucí: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Vliv humánně-animální interakce na vývoj a zdraví dítěte na 2. stupni základní školy
Michaela Havlíková -
Roztoči škodící na zásobách a jejich vliv na zdraví člověka a zvířat
Petra Rösslerová -
The Survey of Zoonotic Aspects of Some Parasitic Diseases in the Czech Republic
Shavkat Azimov -
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
Arseniya Kukanova -
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
Obliba a konzumace masa zvěřiny
Aneta Blažková -
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Vladimír Horký -
Analýza peruánské gastronomie
Lea Doktorová