Bc. Tomáš Nováček

Master's thesis

Myslivost a gastronomie

Hunting and Gastronomy
Abstract:
Diplomová práce zpracovává zvolené téma Myslivost a gastronomie. Věnuje se základnímu rozdělení zvěře a z ní získané suroviny – zvěřiny. V práci jsou popsány základní druhy lovné zvěře, které se nejčastěji používají pro gastronomické využití, s popisem mysliveckým a zoologickým. Práce je doplněna o fotografie, které napomáhají v základní orientaci a charakteristice jednotlivých druhů lovné zvěře. Práce …more
Abstract:
The presented diploma thesis which the topic is Hunting and Gastronomy is focused on explaining of a basic properties, differences and relationship between these ones human activity. The thesis can be used by students of gastronomy or forestry schools. On the other hand, the presented information can get basic information about hunting, game, venison and gastronomy for general public.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 5. 2015
  • Supervisor: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools