Bc. Tomáš Nováček
Master's thesis
Myslivost a gastronomie
Hunting and Gastronomy
Abstract:
Diplomová práce zpracovává zvolené téma Myslivost a gastronomie. Věnuje se základnímu rozdělení zvěře a z ní získané suroviny – zvěřiny. V práci jsou popsány základní druhy lovné zvěře, které se nejčastěji používají pro gastronomické využití, s popisem mysliveckým a zoologickým. Práce je doplněna o fotografie, které napomáhají v základní orientaci a charakteristice jednotlivých druhů lovné zvěře. Práce …moreAbstract:
The presented diploma thesis which the topic is Hunting and Gastronomy is focused on explaining of a basic properties, differences and relationship between these ones human activity. The thesis can be used by students of gastronomy or forestry schools. On the other hand, the presented information can get basic information about hunting, game, venison and gastronomy for general public.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2015
Identifier:
https://is.muni.cz/th/mqc5k/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 5. 2015
- Supervisor: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
- Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Vliv humánně-animální interakce na vývoj a zdraví dítěte na 2. stupni základní školy
Michaela Havlíková -
Roztoči škodící na zásobách a jejich vliv na zdraví člověka a zvířat
Petra Rösslerová -
The Survey of Zoonotic Aspects of Some Parasitic Diseases in the Czech Republic
Shavkat Azimov -
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
Arseniya Kukanova -
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
Obliba a konzumace masa zvěřiny
Aneta Blažková -
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Vladimír Horký -
Analýza peruánské gastronomie
Lea Doktorová