Bc. Tomáš Nováček

Diplomová práce

Myslivost a gastronomie

Hunting and Gastronomy
Anotace:
Diplomová práce zpracovává zvolené téma Myslivost a gastronomie. Věnuje se základnímu rozdělení zvěře a z ní získané suroviny – zvěřiny. V práci jsou popsány základní druhy lovné zvěře, které se nejčastěji používají pro gastronomické využití, s popisem mysliveckým a zoologickým. Práce je doplněna o fotografie, které napomáhají v základní orientaci a charakteristice jednotlivých druhů lovné zvěře. Práce …více
Abstract:
The presented diploma thesis which the topic is Hunting and Gastronomy is focused on explaining of a basic properties, differences and relationship between these ones human activity. The thesis can be used by students of gastronomy or forestry schools. On the other hand, the presented information can get basic information about hunting, game, venison and gastronomy for general public.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 5. 2015
  • Vedoucí: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy