Bc. Jana Doležalová

Bakalářská práce

Pohanka a její užití v bezlepkové stravě

Buckwheat and its Use in Gluten-free Diet
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je pohanka, která již v historii byla důležitou součástí lidské stravy. Dnes ji znovu objevujeme nejen pro její zdravotní přínos. Cílem této práce je zjistit využívání pohanky v bezlepkové stravě a její vliv pro lidský organismus. Byla stanovena jedna výzkumná otázka v návaznosti na stanovené cíle, a to: Jedí lidé s bezlepkovou dietou pohanku pravidelně? Úvod teoretické části …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with buckwheat as an important part of human nutrition in the past and its rediscovery for the health benefits today. The subject matter of this thesis is consumption of buckwheat in the gluten-free diet and its effect on the human body. The question is: Do the people on gluten-free diet consume buckwheat regularly? The introduction of the theoretical part provides a research …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/q0wpr/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma