Tomáš Ondrejkovič
Bakalářská práce
Nabídka v gastronomii
Offer in gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o nabídce v gastronomii. Cílem práce je zjistit, jaký je stav nabídky v gastronomii ve městě Prostějov a objasnit nároky, preference a spokojenost zdejších obyvatel.Abstract:
Bachelor Thesis deals on offer in gastronomy. The aim is to find out the status offer in restaurants in Prostějov and clarify the rights, preferences and satisfaction of its inhabitants.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11745/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Helena Buřičová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
Marek BISKUP -
Veganská gastronomie v ČR
Dominika Churanová -
Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj
Ludmila Zimová -
Lexikalische Austriazismen im Bereich der Gastronomie
Monika Houserová -
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
David DVOŘÁK -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
Polina Verzunova -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht