Tomáš Ondrejkovič

Bakalářská práce

Nabídka v gastronomii

Offer in gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o nabídce v gastronomii. Cílem práce je zjistit, jaký je stav nabídky v gastronomii ve městě Prostějov a objasnit nároky, preference a spokojenost zdejších obyvatel.
Abstract:
Bachelor Thesis deals on offer in gastronomy. The aim is to find out the status offer in restaurants in Prostějov and clarify the rights, preferences and satisfaction of its inhabitants.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze