Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku – Bc. Martina Žížalová
Bc. Martina Žížalová
Bachelor's thesis
Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku
Comparison of Catering Services in Selected Ski Resorts in Austria
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje tématu komparace gastronomických služeb ve dvou vybraných lyžařských destinacích v Rakousku. Cílem výzkumné části je porovnat rozsah a kvalitu gastronomických služeb. Analytická část podává informace a přehled o nabídce gastronomický provozoven. Průzkum je zaměřen na stravovací zařízení určená pro turisty lyžařských středisek.Abstract:
Thesis deals with the comparison of catering services in selected ski resorts in Austria. The objective of the research part is to compare the range and quality of the catering services. Their comparison will be based on personal experience and on personal scoring combined with quantitative survey research The analytical part presents organized information about the offer of catering establishments …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 11. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/wpvgn/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 1. 2020
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Kladno, od S - Ž)
Jana Žihlová -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)
Šárka Stašková -
Podnikatelský záměr začínající restaurace s ubytováním.
Renata Šalomonová -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
HODOVÁ GASTRONOMIE
Jan Mattuš -
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
Romana Míková