Bc. Martina Žížalová

Bakalářská práce

Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku

Comparison of Catering Services in Selected Ski Resorts in Austria
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje tématu komparace gastronomických služeb ve dvou vybraných lyžařských destinacích v Rakousku. Cílem výzkumné části je porovnat rozsah a kvalitu gastronomických služeb. Analytická část podává informace a přehled o nabídce gastronomický provozoven. Průzkum je zaměřen na stravovací zařízení určená pro turisty lyžařských středisek.
Abstract:
Thesis deals with the comparison of catering services in selected ski resorts in Austria. The objective of the research part is to compare the range and quality of the catering services. Their comparison will be based on personal experience and on personal scoring combined with quantitative survey research The analytical part presents organized information about the offer of catering establishments …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/wpvgn/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze