Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku – Bc. Martina Žížalová
Bc. Martina Žížalová
Bakalářská práce
Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku
Comparison of Catering Services in Selected Ski Resorts in Austria
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje tématu komparace gastronomických služeb ve dvou vybraných lyžařských destinacích v Rakousku. Cílem výzkumné části je porovnat rozsah a kvalitu gastronomických služeb. Analytická část podává informace a přehled o nabídce gastronomický provozoven. Průzkum je zaměřen na stravovací zařízení určená pro turisty lyžařských středisek.Abstract:
Thesis deals with the comparison of catering services in selected ski resorts in Austria. The objective of the research part is to compare the range and quality of the catering services. Their comparison will be based on personal experience and on personal scoring combined with quantitative survey research The analytical part presents organized information about the offer of catering establishments …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/wpvgn/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽÍŽALOVÁ, Martina. \textit{Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/x18wwc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Kladno, od S - Ž)
Jana Žihlová -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)
Šárka Stašková -
Podnikatelský záměr začínající restaurace s ubytováním.
Renata Šalomonová -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
HODOVÁ GASTRONOMIE
Jan Mattuš -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
Romana Míková