Zdraví, sílu najdeš v sýru ! – Mgr. Libuše Linhartová
Mgr. Libuše Linhartová
Bakalářská práce
Zdraví, sílu najdeš v sýru !
Health, power in cheese!
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o sýrech. Je shrnutím nejdůležitějších informací, zahrnujících historii, výrobu, skladování a složení různých druhů sýrů. Sýry jsou důležitou součástí jídelníčku každého člověka. Jsou zdrojem nutričně hodnotných látek, které jsou rovněž zmíněny v této práci.Abstract:
.This bachelor thesis focuses on and examines the topic of cheese. It brings together some important fakts concerning cheese, such as, its history, production, storings, furthermore, cheese division according to different points of view or the contents of various kinds of cheese. Cheese is an integral part of almost every man`s diet. Moreover, it is a source of valuable nutrition substance, which is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2007
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/lqxa5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2007
- Vedoucí: PaedDr. Věra Bulková, Ph.D.
- Oponent: MUDr. Anna Klimová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka
Práce na příbuzné téma
-
Towards smart Dairy nutrition (SDN): Improving sustainability and economics of Dairy production
Manfred Schönleben -
Specifics of internal and external trade in dairy products of the Russian Federation
Mikhail Goluzov -
Application of flax seed fiber in dairy products
Yana Troshchynska -
THE PROJECT OF VALUING VIET NAM DAIRY PRODUCTS JOINT STOCK CO. USING SELECTED VALUING MODELS
Ngan Ha Doan -
Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
Denisa Staňková -
Mléčné výrobky s přidanou hodnotou
Bermet Idinova -
Bezlaktózové mléčné výrobky
Alice Andrlová -
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ