Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech. – Bc. Michaela Ficová
Bc. Michaela Ficová
Diplomová práce
Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech.
Meaning and content control of the yest assimilable nitrogen in grape must.
Anotace:
Diplomová práce na téma Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie a zahradnických produktů na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v letech 2016/2017. Práce je zaměřena na význam asimilovatelného dusíku v hroznových moštech s ohledem na odrůdu a stanoviště. V praktické části bylo formaldehydovou titrací měřeno …víceAbstract:
This master thesis is about the significance and the content management of the assimilable nitrogen in grape must. It has been written at the Institute of Post-Harvest Technology and Horticultural Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno in the academic year 2016/2017. The thesis focuses on the importance of assimilable nitrogen in the grape musts considering their variety …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Aleš Urbánek, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Testování vlivu listových hnojiv s biostimulačními složkami na obsah cukrů u vybraných odrůd révy vinné.
Martina Martincová -
Vliv doby macerace na množství asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
Stanislav Škrobák -
Sledování změn asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
Barbora Najmanová -
Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
Eva Vontrobová -
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
Alžběta Dorota Dostálová -
Vliv čiření na vybrané parametry hroznových moštů.
Kateřina Paulovicsová -
Inovované nápoje z hroznových moštů.
Lucie Slaninová
Název
Vložil
Vloženo
Práva