Composition of venison and game meat for its processability to meat products – Pavlína Pěstová
Pavlína Pěstová
Bachelor's thesis
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Vliv složení zvěřiny a masa zvěře na zpracovatelnost do masných výrobků
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Radim Kotrba, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PĚSTOVÁ, Pavlína. \textit{Composition of venison and game meat for its processability to meat products}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Tropical AgriSciences. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/x3a465/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesBachelor programme:
null
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva