Vliv pandemie na gastronomickou turitiku v oblastni znojemského regionu – Čerstvý Čerstvý
Čerstvý Čerstvý
Bakalářská práce
Vliv pandemie na gastronomickou turitiku v oblastni znojemského regionu
Pandemic impact on gastro-tourism in Znojmo region
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je zjistit fungování a stav vybraných gastro akcí před pandemií koronaviru a během jejího trvání. Cílem je porovnat akce, které setrvaly či se vytvořily nové a dále ty, které tuto krizi neustály, ať už z finančních či jiných důvodů. V teoretické části práce budou definovány základní pojmy z cestovního ruchu, jeho trendy, samotný pojem gastroturistiky a dále také informace …víceAbstract:
The main purpose of my bachelor thesis is to analyse and get information about important gastro festivals in the local region before and during the pandemic crisis. The main aim is to focus on attractions which still work and those which do not exist any more because of financial and many other reasons. In the theoretical part I define the main concept of the travel industry, its trends, the concept …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/e66pi/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Lena Malačka
- Oponent: Ing. Jitka Veselá, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERSTVÝ, Čerstvý. \textit{Vliv pandemie na gastronomickou turitiku v oblastni znojemského regionu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/x3vi4y/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a management
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční lokální výroba jako atraktivita pro rozvoj cestovního ruchu: případová studie tradiční výroby šperků z drahých kamenů v Turnově
Ondřej Havránek -
Cestovní ruch v oblastech ochrany přírody a krajiny: lokální rozvoj, environmentální důsledky a regulace
Michaela ŠTĚBETÁKOVÁ -
Oblast tmavé oblohy a její význam pro lokální a regionální rozvoj: příklad Manětínska
Martin KOTRŠÁL -
Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
Alica Žilková -
Tematické parky a jejich význam pro rozvoj cestovního ruchu
Barbora Východská -
Analýza geocachingu pro rozvoj cestovního ruchu na Hranicku
Kateřina Kročová -
Nové trendy v podnikání v cestovním ruchu
Pátková Pátková -
Vývoj cestovního ruchu v ČR a jeho místo v globálních trendech vývoje turistických aktivit od přelomu 20. a 21. století
Marek Novotný