Čerstvý Čerstvý

Bakalářská práce

Vliv pandemie na gastronomickou turitiku v oblastni znojemského regionu

Pandemic impact on gastro-tourism in Znojmo region
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je zjistit fungování a stav vybraných gastro akcí před pandemií koronaviru a během jejího trvání. Cílem je porovnat akce, které setrvaly či se vytvořily nové a dále ty, které tuto krizi neustály, ať už z finančních či jiných důvodů. V teoretické části práce budou definovány základní pojmy z cestovního ruchu, jeho trendy, samotný pojem gastroturistiky a dále také informace …více
Abstract:
The main purpose of my bachelor thesis is to analyse and get information about important gastro festivals in the local region before and during the pandemic crisis. The main aim is to focus on attractions which still work and those which do not exist any more because of financial and many other reasons. In the theoretical part I define the main concept of the travel industry, its trends, the concept …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/e66pi/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Lena Malačka
  • Oponent: Ing. Jitka Veselá, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická