Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products – Themis Stylianou
Themis Stylianou
Bachelor's thesis
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Využití DART i jiných moderních instrumentálních metod při posouzení údržnosti masa a masných výrobků
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STYLIANOU, Themis. \textit{Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/x3y7z6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.