Bc. Eva Margholdová

Bachelor's thesis

Stanovení rtuti v multivitamínových přípravcích s využitím AMA 254

The determination of mercury in multivitamin preparations using the AMA 254
Abstract:
Byla vypracována literární rešerše, která se zabývala stanovením rtuti ve vzorcích multivitamínových přípravků. Zvláštní pozornost byla věnována metodám pro analýzu rtuti, zejména termooxidační metodě. Teoretická část byla zaměřena na popsání vlastností rtuti a její analytické metody stanovení rtuti. Prakticky byla rtuť stanovována ve vzorcích multivitamínových přípravků termooxidační metodou na přístroji …more
Abstract:
It has been designed a literary research, which dealt with the determination of mercury in samples of multivitamins preparations. Special attention was paid to methods for the analysis of mercury in particular the thermooxidation method. The theoretical part is focused on describing of properties of mercury and its analytical methodologies for the determination of mercury. Practically, mercury was …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 7. 2009

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 9. 2009
  • Supervisor: doc. Ing. Anna Krejčová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Margholdová, Eva. Stanovení rtuti v multivitamínových přípravcích s využitím AMA 254. Pardubice, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs