Porovnání požadavků normy ČSN EN ISO 9001 se skutečností ve společnosti Altran Austria GmbH – Kateřina Dvorská
Kateřina Dvorská
Diplomová práce
Porovnání požadavků normy ČSN EN ISO 9001 se skutečností ve společnosti Altran Austria GmbH
Comparison of requirements of ISO 9001 with situation in ALTRAN Czech Republic, s.r.o.
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce je posoudit situaci ve společnosti Altran na základě porovnání s požadavky normy ISO 9001 a navrhnout kroky ke zlepšení současného stavu. V teoreticko-metodologické části je vymezen pojem jakost, představeny normy řady ISO 9000, včetně poslední revize normy ISO 9001. V praktické části jsou posouzeny jednotlivé prvky normy v kontextu situace ve společnosti Altran.Abstract:
The mail goal of this thesis is to compare requirements of ISO 9001 with situation in Altran company and after that to make recommendations for improving. The theoretical part provides information about the term quality, about ISO 9000 Standards Series, incl. the last revision of ISO 9001. The practical part describes the brief characteristics of Altran and contains the comparison with each clause …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/16038
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 9. 2009
- Vedoucí: Ondřej Hykš
- Oponent: Alena Plášková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/16038
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Paliativní přístup - jeho podmínky, možnosti a využití v domově pro seniory a v domově se zvláštním režimem.
Andrea JURČOVÁ -
Epistolární romány a práce s dopisy ve 20. a 21. století / Pod dohledem vrány
Michal Atreides -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Rozvoj podniku prostřenictvím nástrojů managementu kvality
Veronika Kolomazníková