Vliv krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio) – Kristýna Harvánková
Kristýna Harvánková
Bachelor's thesis
Vliv krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio)
The effects of feed used in recreational fishing on the organism common carp (Cyprinus carpio)
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce bylo posouzení vlivu krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio). Práce obsahuje literární rešerši zaměřenou na fyziologii trávicího traktu včetně přehledu důležitých živin ve výživě kapra obecného a krmný test v kontrolovaných podmínkách, ve kterém byly použity dva druhy boilies a jeden typ pelet běžně používaných při sportovním …moreAbstract:
The aim of this bachelor’s thesis was the assessment of the effects of feed used in recreational fishing on the organism common carp. The work contains a literature review focused on the physiology of the digestive tract including an important nutrients in nutrition of common carp and a feed test in controlled conditions, in which are used two types of boilies and one type of pellets commonly use in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jan Grmela, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HARVÁNKOVÁ, Kristýna. \textit{Vliv krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio)}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/x6o5v2/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Animal Breeding / Animal Breeding
Theses on a related topic
-
Kapr jako potravina v současnosti
Eliška Fořtová -
Kapr obecný v jídelních lístcích rybích restaurací, způsoby úpravy a výživové hodnoty
Rebeka Vörösová -
Kapr jako potravina: historický pohled od konce středověku do roku 1914
Barbora Šlemrová -
Influence of sperm density on outcomes of cryopreservation in carp
Taisiya STECHKINA -
Hostitelsky specifičtí paraziti u mezidruhových hybridů kapra obecného a karasa stříbřitého
Magdaléna Hrabalová -
Shall I feed or shall I leave: the effects of bait sites on the behavior of brown bears towards humans
Eva Filipczyková -
Analýza vlivu umístění a pohybu návnady na hostitelské rostlině na riziko predace u herbivorního hmyzu.
Ondřej DORŇÁK