Vliv krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio) – Kristýna Harvánková
Kristýna Harvánková
Bakalářská práce
Vliv krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio)
The effects of feed used in recreational fishing on the organism common carp (Cyprinus carpio)
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce bylo posouzení vlivu krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio). Práce obsahuje literární rešerši zaměřenou na fyziologii trávicího traktu včetně přehledu důležitých živin ve výživě kapra obecného a krmný test v kontrolovaných podmínkách, ve kterém byly použity dva druhy boilies a jeden typ pelet běžně používaných při sportovním …víceAbstract:
The aim of this bachelor’s thesis was the assessment of the effects of feed used in recreational fishing on the organism common carp. The work contains a literature review focused on the physiology of the digestive tract including an important nutrients in nutrition of common carp and a feed test in controlled conditions, in which are used two types of boilies and one type of pellets commonly use in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jan Grmela, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HARVÁNKOVÁ, Kristýna. \textit{Vliv krmiv používaných při sportovním rybolovu na organismus kapra obecného (Cyprinus carpio)}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/x6o5v2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Kapr jako potravina v současnosti
Eliška Fořtová -
Kapr obecný v jídelních lístcích rybích restaurací, způsoby úpravy a výživové hodnoty
Rebeka Vörösová -
Kapr jako potravina: historický pohled od konce středověku do roku 1914
Barbora Šlemrová -
Influence of sperm density on outcomes of cryopreservation in carp
Taisiya STECHKINA -
Hostitelsky specifičtí paraziti u mezidruhových hybridů kapra obecného a karasa stříbřitého
Magdaléna Hrabalová -
Shall I feed or shall I leave: the effects of bait sites on the behavior of brown bears towards humans
Eva Filipczyková -
Analýza vlivu umístění a pohybu návnady na hostitelské rostlině na riziko predace u herbivorního hmyzu.
Ondřej DORŇÁK