Daniel Barták

Bachelor's thesis

Stanovení kreatinu v potravinových doplňcích

Determination of creatine in food supplements
Abstract:
Hlavní náplní této práce je shrnutí dostupných informací o kreatinu. První část se týká obecných informací a historii, následuje chování kreatinu v těle člověka, výrobě kreatinu, analytickým prostředkům, kterými můžeme zjistit obsah kreatinu a na závěr jsou zmíněny různé další formy kreatinu a jeho obsah v nich.
Abstract:
The main content of this work is a summary of available information on creatine. The first part concerns general information and history, followed by the behavior of creatine in the human body, creatine production, analysis and finally various other forms of creatine and its content in them.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 7. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Aleš Eisner, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Barták, Daniel. Stanovení kreatinu v potravinových doplňcích. Pardubice, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technical Chemistry / Chemistry and Technical Chemistry