Daniel Barták

Bachelor's thesis

Stanovení kreatinu v potravinových doplňcích

Determination of creatine in food supplements
Anotácia:
Hlavní náplní této práce je shrnutí dostupných informací o kreatinu. První část se týká obecných informací a historii, následuje chování kreatinu v těle člověka, výrobě kreatinu, analytickým prostředkům, kterými můžeme zjistit obsah kreatinu a na závěr jsou zmíněny různé další formy kreatinu a jeho obsah v nich.
Abstract:
The main content of this work is a summary of available information on creatine. The first part concerns general information and history, followed by the behavior of creatine in the human body, creatine production, analysis and finally various other forms of creatine and its content in them.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 7. 2020
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Aleš Eisner, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Barták, Daniel. Stanovení kreatinu v potravinových doplňcích. Pardubice, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Technical Chemistry / Chemistry and Technical Chemistry