Martin Bradáč

Bakalářská práce

Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek

The effect of different types of fats on wafers properties
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá využitím různých tuků v pečivárenském průmyslu. Vliv tuků byl zkoumán na oplatkách. V práci byl zkoumáno vliv tuku na strukturní vlastnosti oplatek. Pro změření textury byl využit texturometru. Získaná data byly potom mezi sebou porovnána a bylo zjištěno, zda měl tuk vliv na strukturu oplatek. Bylo také využito senzorického hodnocení. Pomocí senzorické analýzy bylo možné …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the use of various fats in the baking industry. The effect of fats was investigated on wafars. The effect of fat on structural properties of wafers was investigated. A texturometer was used to measure the texture. The obtained data were then compared with each other and it was determined whether the fat had an effect on the structure of wafers. Sensory evaluation was …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Romana Šebestíková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bradáč, Martin. Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe