Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb. – Jiří SMOLA
Jiří SMOLA
Master's thesis
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Good manufacturing and hygienic practices with processing of freshwater fish.
Abstract:
HACCP a správná výrobní praxe jsou nástroje k zabezpečení potravní bezpečnosti. Technologický postup při zpracování ryb začíná příjmem živých ryb a končí skladováním a expedicí rybích výrobků. Skladování je operace, při které může dojit k ohrožení zdraví spotřebitele. Při nesprávném udržování teploty dochází k pomnožení mikroorganizmů. Skladování probíhá při teplotě 0 {--} 2 °C, která zastaví růst …moreAbstract:
HACCP and good manufacturing practices are tools to the safeguard of food safety. Technologic process of fish processing begins by receiving of live fish and ending with stock and expedition of fish products. Stocking is the operation, whereat is able to get to consumer{\crq}s health hazard. Wrong temperature regulation causes multiplication of microorganisms. Stocking proceed at temperature 0 {-- …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2008
Accessible from:: 30. 4. 2008
Identifier:
3295
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2008
- Supervisor: doc. Ing. František Vácha, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SMOLA, Jiří. \textit{Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2008. Available from: https://theses.cz/id/x6vcb3/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SMOLA, Jiří. Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.. Č. Bud., 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2008 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Fishery
Theses on a related topic
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová -
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
Pavel Pucholt -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights