Ladislav Linek
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující kvalitu vajec
Factors affecting egg quality
Abstract:
Kvalita vajec zahrnuje různorodé a významné aspekty jako jsou výživové, organoleptické nebo technologické vlastnosti. Hlavní prioritou pro chovatele, potravináře je dodávat především zdravotně nezávadný, bezpečný produkt. V oblasti gastronomické se po světě spotřeba konzumních vajec postupně přesunula či přesouvá od vajec ve skořápce k tekutým vaječným produktům. Na úrovni domácností však převládají …moreAbstract:
The quality of eggs includes various and significant aspects such as nutritional, organoleptic or technological features. The main priority for breeders and food producers is to supply harmless and safe product. In the field of gastronomy, the consumption of eggs around the world gradually shifted or is currently shifting from eggs with eggshell to liquid egg products. However, at the household level …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
- Reader: Adam Kraus, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LINEK, Ladislav. \textit{Faktory ovlivňující kvalitu vajec}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Available from: https://theses.cz/id/x6yprt/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Animal Production
Theses on a related topic
-
Kvalita jako faktor konkurenceschopnosti podniku
Peter Marinič
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights