Beáta Kosičová
Bachelor's thesis
Mléko v gastronomii
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá využitím mléka a mléčných výrobků v gastronomii a gastronomických zařízeních se zaměřením na průzkum jejich prodeje v obchodech. Pro průzkum prodeje mléka a mléčných výrobků byl použit dotazník. Pomocí něj bylo zkoumáno, které druhy mléka a mléčných výrobků jsou nejčastěji nakupovány, se zaměřením na místo jejich nákupu. Pro průzkum využití mléka a mléčných výrobků v gastronomických …moreAbstract:
Bachelor work deals with greater use of milk and milk products in gastronomy and gastronomic facilities with a focus on the exploration of sale in stores. Exploration of milk and dairy products was used by a questionnaire. The most commonly purchasing types of milk and dairy products was examined by this questionnaire.This focused on places,where these products were purchased. Another questionnaire …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2017
Identifier:
http://theses.cz/id/x7bdif/
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2017
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Specifics of internal and external trade in dairy products of the Russian Federation
Mikhail Goluzov -
Application of flax seed fiber in dairy products
Yana Troshchynska -
THE PROJECT OF VALUING VIET NAM DAIRY PRODUCTS JOINT STOCK CO. USING SELECTED VALUING MODELS
Ngan Ha Doan -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Tereza Štěrbová -
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
Vít Guiglielmo Mišurec -
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
Tereza Pakhofferová -
Analýza marketingového úspěchu gastronomie L. Hrušky
Adéla Šímová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights