Petra Vranková

Bachelor's thesis

Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci

Risk Assessment of Fresh Food Sales Quality in a Retail Chain
Abstract:
Podstatou bakalářské práce je rozbor všech možných rizik, které mohou jakkoliv negativně zasáhnout do kvality prodeje čerstvých potravin v obchodních řetězcích. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s rizikem obchodování s potravinami. Praktická část popisuje způsob uchovávání, přepravování, manipulace a prezentování zboží na prodejní ploše. Popisuje konkrétní rizika, …more
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to analyze all possible risks that may negatively affect the quality of fresh food sales in retail chains.The theoretical part defines the basic concepts associated with the risk of food trade. The practical part describes methods of storage, transportation, handling and presentation of goods on the sales area. The specific risks, faced by operators, managers, employees …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2014
Accessible from:: 5. 5. 2014

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Vranková, Petra. Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 5. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe