Dopady obnovy Chrámu chmele a piva na rozvoj cestovního ruchu na Žatecku – Eva Zajíčková
Eva Zajíčková
Bakalářská práce
Dopady obnovy Chrámu chmele a piva na rozvoj cestovního ruchu na Žatecku
IMPACTS OF THE RENEWAL OF THE TEMPLE OF HOPS AND BEER ON THE DEVELOPMENT OF TOURISM IN ŽATEC
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení dopadů obnovy Chrámu chmele a piva v Žatci na vybrané ukazatele socioekonomického rozvoje včetně hodnocení kulturních a environmentálních aspektů, za období 2011-2020. Dále práce obsahuje vyhodnocení poznatků, konzultované s ředitelem Chrámu chmele a piva a přenesení doporučení, které by směřovaly k vyššímu rozvoji cestovního ruchu ve městě. Teoretická část …víceAbstract:
This Bachelor’s thesis aims to evaluate the impacts of the restoration of the Temple of Hops and Beer in Zatec on selected indicators of socio-economic development, including the evaluation of cultural and environmental aspects, for the period 2011-2020. Furthermore, the work contains an evaluation of knowledge, consulted with the director of the Temple of Hops and Beer and the transfer of recommendations …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 2. 2021
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/84232
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2021
- Vedoucí: René Wokoun
- Oponent: Jana Kouřilová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/84232
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomie a hospodářská správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Chrám chmele a piva – Žatec
Andrea Fridrichová -
Porovnání metod pro stanovení terpenických látek chmele a piva
Lukáš Zadák -
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
Karolína Mašková -
Chrám chmele a piva – Žatec
Andrea Fridrichová -
Možnosti použití vybraných náhražek sladu a chmele při výrobě piva
Radoslav Němeček -
Chmelařství a výroba piva jako součást marketingové politiky města Žatec
Dominik Ladýř -
Chmelové produkty a možnosti jejich použití při výrobě piva a dalších nápojů.
Kateřina Tichá -
Využití kulturních specifik města Žatec v cestovním ruchu / projekt Chrám Chmele a Piva
Ivana Kronďáková