Tereza Vašáková

Bakalářská práce

Podnikatelský plán - ubytování na farmě

Business plan - Farm accommodation
Anotace:
Předmětem bakalářské práce „Podnikatelský plán – ubytování na farmě“ je vytvoření podnikatelského plánu pro agroturistické ubytování a posouzení jeho ekonomické udržitelnosti. K dosažení tohoto cíle byly využity metody strategického plánování a analýzy trhu. Praktická část se zaměřuje na návrh podnikatelského modelu s důrazem na finanční plán a marketingovou strategii. Výsledky ukazují, že projekt …více
Abstract:
The subject of the bachelor thesis "Business Plan - Farm Accommodation" is the creation of a business plan for agro-tourism accommodation and the assessment of its economic sustainability. Strategic planning and market analysis methods were used to achieve this objective. The practical part focuses on the design of the business model with emphasis on the financial plan and marketing strategy. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2025

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jan Huml
  • Oponent: Pavel Moulis, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses xbnwre xbnwre/2
16. 3. 2025
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.