Jiří Mikeš
Bakalářská práce
Vonné látky v potravinářském průmyslu
Aromatic compounds in the food industry
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá produkcí a využitím vonných látek v potravinářském průmyslu, jmenovitě isoprenoidy. Porovnává jak tradiční, tak moderní výrobní procesy a aplikační metody, vyhodnocuje jejich přínosy a další možnosti využití daných postupů a rozvíjení jejich dosud nevyužitého potenciálu v budoucnosti.Abstract:
This bachelor's thesis deals with the production and use of aromatic substances in the food industry, namely isoprenoids. It compares both traditional and modern production processes and application methods, evaluates their benefits and other possibilities of using the given procedures and developing their untapped potential in the future.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Ivo Soural, Ph.D.
- Oponent: Oldřiška Sotolářová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Zpracovatelské technologie a kvalita potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.