Bc. Monika Pulchartová

Diplomová práce

Kávové třešně jako materiál pro přípravu nápoje za studena

Cold-brew beverage prepared from coffee cherries
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá chemickými a fyzikálními vlastnostmi různě připravených nálevů kávovníkových třešní. V teoretické části jsou popsány kávovníkové třešně a jejich biologicky aktivní látky. Dále jsou popsány další vedlejší produkty průmyslu zpracování kávy a jejich případné využití. V závěru teoretické části jsou uvedeny metody, které byly využity v praktické části. Praktická část se zabývá …více
Abstract:
This thesis examines the chemical and physical properties of infusions of coffee cherries prepared in various ways. In the theoretical part, coffee cherries and their biologically active substances are described. There is also a section about other by-products of the coffee processing industry and their potential use. At the end of the theoretical part, the methods that were used in the practical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pulchartová, Monika. Kávové třešně jako materiál pro přípravu nápoje za studena. Pardubice, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Magisterský studijní program / obor:
Hodnocení a analýza potravin / Hodnocení a analýza potravin