Daniela Osvaldová
Bachelor's thesis
Gastrónomia Španielska
Gastronomie Španělska
Anotácia:
Cílem práce je poukázat na význam španělské gastronomie pro cestovní ruch země, a to nejen využitím vzájemné souvislosti gastronomie a cestovního ruchu, ale hlavně charakteristikou typických rysů španělské kuchyně a uvedením regionálních gastronomických odlišností, které přispívají k její diverzi. V teoretické části práce je popsaný vzájemný vztah mezi cestovním ruchem a gastronomií. Gastronomie je …viacAbstract:
The aim of the thesis is to point out the importance of Spanish gastronomy for the tourism of the country and not only by using the one another connection between gastronomy and tourism, but also by characterization of typical features of Spanish cuisine and mentioning regional gastronomic differences, which contribute to its diversity. In the theoretical part of the thesis there is described the relationship …viacAbstract:
Cieľom práce je poukázať na význam španielskej gastronómie pre cestovný ruch krajiny, a to nielen využitím vzájomnej súvislosti gastronómie a cestovného ruchu, ale hlavne charakteristikou typických rysov španielskej kuchyne a uvedením regionálnych gastronomických odlišností, ktoré prispievajú k jej diverzite. V teoretickej časti práce je popísaný vzájomný vzťah medzi cestovným ruchom a gastronómiou …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 10. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/20701
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2010
- Vedúci: Lena Mlejnková
- Oponent: Jarmila Netková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/20701
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová