Daniela Osvaldová

Bakalářská práce

Gastrónomia Španielska

Gastronomie Španělska
Anotace:
Cílem práce je poukázat na význam španělské gastronomie pro cestovní ruch země, a to nejen využitím vzájemné souvislosti gastronomie a cestovního ruchu, ale hlavně charakteristikou typických rysů španělské kuchyně a uvedením regionálních gastronomických odlišností, které přispívají k její diverzi. V teoretické části práce je popsaný vzájemný vztah mezi cestovním ruchem a gastronomií. Gastronomie je …více
Abstract:
The aim of the thesis is to point out the importance of Spanish gastronomy for the tourism of the country and not only by using the one another connection between gastronomy and tourism, but also by characterization of typical features of Spanish cuisine and mentioning regional gastronomic differences, which contribute to its diversity. In the theoretical part of the thesis there is described the relationship …více
Abstract:
Cieľom práce je poukázať na význam španielskej gastronómie pre cestovný ruch krajiny, a to nielen využitím vzájomnej súvislosti gastronómie a cestovného ruchu, ale hlavne charakteristikou typických rysov španielskej kuchyne a uvedením regionálnych gastronomických odlišností, ktoré prispievajú k jej diverzite. V teoretickej časti práce je popísaný vzájomný vzťah medzi cestovným ruchom a gastronómiou …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 10. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2010
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Netková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/20701

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj