Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso – Bc. Kateřina Chlandová
Bc. Kateřina Chlandová
Bakalářská práce
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen – drůbeží maso. Práce je rozdělena do dvou částí. První častí je literární rešerše, kde jsou vysvětleny pojmy z ekonomického, statistického a zemědělského oboru, vysvětleny jsou také definice z oblasti ekonomiky - cena, nabídka, poptávka, hospodářský výsledek. Součástí literární rešerše je metodika …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is profit of agricultural company in relation to the prices - poultry meat. The thesis has a two main section. First section is literature review explains terms of economy, statistics and agriculture. Definitions of economics - price, supply, demand and profit are explain too. The part of literature review is methodology of thesis too. The next part is application …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 7. 2014
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/fwwzj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 9. 2014
- Vedoucí: Ing. Martin Maršík, Ph.D.
- Oponent: Ing. Marie Vejsadová Dryjová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHLANDOVÁ, Kateřina. \textit{Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/xeu73g/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Doporučená cena vs. tržní cena nehmotných produktů herního průmyslu
David Chittenden -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová -
Oceňování okrasných rostlin, charakteru stromy – porovnání oceňovacích metod v ČR – cena zjištěná a cena obvyklá
Jana Hermanová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei -
Obvyklá cena nemovitostí - teorie a česká praxe
Dominika Čadeni -
Cena elektrické energie na českém trhu a její odraz v reálné ekonomice
Dita Klasnová -
Nabídková cena ve veřejných zakázkách
Petra Luňáčková