Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso – Bc. Kateřina Chlandová
Bc. Kateřina Chlandová
Bachelor's thesis
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso
Abstract:
Tématem této bakalářské práce je Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen – drůbeží maso. Práce je rozdělena do dvou částí. První častí je literární rešerše, kde jsou vysvětleny pojmy z ekonomického, statistického a zemědělského oboru, vysvětleny jsou také definice z oblasti ekonomiky - cena, nabídka, poptávka, hospodářský výsledek. Součástí literární rešerše je metodika …moreAbstract:
The topic of this bachelor thesis is profit of agricultural company in relation to the prices - poultry meat. The thesis has a two main section. First section is literature review explains terms of economy, statistics and agriculture. Definitions of economics - price, supply, demand and profit are explain too. The part of literature review is methodology of thesis too. The next part is application …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 7. 2014
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/fwwzj/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 9. 2014
- Supervisor: Ing. Martin Maršík, Ph.D.
- Reader: Ing. Marie Vejsadová Dryjová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CHLANDOVÁ, Kateřina. \textit{Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: Institute of Technology and Business in České Budějovice. 2014. Available from: https://theses.cz/id/xeu73g/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Doporučená cena vs. tržní cena nehmotných produktů herního průmyslu
David Chittenden -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová -
Oceňování lesa - porovnání oceňovacích metod v ČR - cena zjištěná, cena obvyklá.
Dominika Loskotová -
Oceňování okrasných rostlin, charakteru stromy – porovnání oceňovacích metod v ČR – cena zjištěná a cena obvyklá
Jana Hermanová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei -
Obvyklá cena nemovitostí - teorie a česká praxe
Dominika Čadeni -
Cena elektrické energie na českém trhu a její odraz v reálné ekonomice
Dita Klasnová