Bc. Kateřina Krtilová

Diplomová práce

Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby

Comparison of Particular Soya Homemade Products with the Mass Produced Products
Anotace:
Diplomová práce na téma „Srovnání domácí výroby s průmyslovou výrobou vybraných sójových výrobků“ je zaměřena na výrobu a senzorické hodnocení sójových produktů v prostředí domácnosti a senzorické porovnání vyrobených produktů s komerčními výrobky. V laboratorním prostředí byly vyrobeny čtyři sójové produkty: sójový nápoj, zakysaný sójový výrobek, tofu a tempeh. Výrobní podmínky byly nejvíce přiblíženy …více
Abstract:
The thesis on “ the Comparison of Particular Soya Homemade Products with the Mass Produced Products “ is focused on the production of the soya products in the conditions of homemade environment and on the sensory comparison with the same mass produced soya products. The four soya products have been made in the university laboratory: a soymilk, a soy yogurt, tofu and tempeh. The production conditions …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2022
  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin