Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby – Bc. Kateřina Krtilová
Bc. Kateřina Krtilová
Master's thesis
Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
Comparison of Particular Soya Homemade Products with the Mass Produced Products
Abstract:
Diplomová práce na téma „Srovnání domácí výroby s průmyslovou výrobou vybraných sójových výrobků“ je zaměřena na výrobu a senzorické hodnocení sójových produktů v prostředí domácnosti a senzorické porovnání vyrobených produktů s komerčními výrobky. V laboratorním prostředí byly vyrobeny čtyři sójové produkty: sójový nápoj, zakysaný sójový výrobek, tofu a tempeh. Výrobní podmínky byly nejvíce přiblíženy …moreAbstract:
The thesis on “ the Comparison of Particular Soya Homemade Products with the Mass Produced Products “ is focused on the production of the soya products in the conditions of homemade environment and on the sensory comparison with the same mass produced soya products. The four soya products have been made in the university laboratory: a soymilk, a soy yogurt, tofu and tempeh. The production conditions …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2022
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
- Reader: Jaroslav Palásek, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KRTILOVÁ, Kateřina. \textit{Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v~závislosti na technologii výroby}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2022. Available from: https://theses.cz/id/xexm25/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
-
Komplexní studium biologických účinků vybraných typů sojových výrobků
Michaela Ručková -
Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
Monika MIKULÁŠOVÁ -
Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
Dušan SAMEK -
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
Beatrice Sella