Analýza produktů a služeb společnosti MAKRO Cash & Carry se zaměřením na začínající podnikatele v gastronomii – Bc. Daniil Baranov
Bc. Daniil Baranov
Bakalářská práce
Analýza produktů a služeb společnosti MAKRO Cash & Carry se zaměřením na začínající podnikatele v gastronomii
Analysis of products and services of the company Makro Cash&Carry with a focus on starting enterpreneurs in gastronomy.
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřená na analýzu při které je nutné zjistit, jestli se vyplatí nakupovat suroviny a potraviny pro gastronomický podnik na jednom místě ve společnosti MAKRO Cach & Carry, nebo je výhodnější vybrat různé dodavatele pro konkrétní výrobky. V závěru prácí na základě získaných informací a provedené analýzy budou navrhnuta řešení pro velkoobchody,jak zlepšit orientaci zákazníka …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on the analysis in which it is necessary to find out whether it pays to buy raw products and food for the gastronomic enterprise at one place at MAKRO CACH & CARRY or it is better to choose different suppliers for specific products. At the end of my work, based on the information I have received and the analysis I have made, I propose a solution for wholesalers to improve …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14079/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 1. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARANOV, Daniil. \textit{Analýza produktů a služeb společnosti MAKRO Cash \&{}amp; Carry se zaměřením na začínající podnikatele v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/xf55xa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza dodavatelů
Jakub Beran -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová -
Největší byrokratické překážky ovlivňující podnikání v hotelnictví a gastronomii v Česku a na Slovensku
Veronika Štěpánková -
Business v gastronomii
Mária Borbélyová -
Tradice rodinného podnikání v hotelnictví a gastronomii v Itálii
Niki Cassolová -
Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu
Paulína Bukovinská -
Vliv online reputace na zákazníka v gastronomii
Klíčová Klíčová -
Tradície rodinného podnikania v hotelierstve a gastronómii v krajinách Vyšehradskej skupiny
Dominika Joppová